Προϊόντα για οι μάγειρες (163)

Προϊόντα μαγειρικής από πορσελάνη premium - Σκεύη μαγειρικής

Προϊόντα μαγειρικής από πορσελάνη premium - Σκεύη μαγειρικής

Αρχική Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Πίσω | Μπροστά Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Μαγειρικά σκεύη Premium 3502 19τμχ Το μαγείρεμα θα είναι πιο εύκολο και άνετο με αυτή την πλήρη σειρά σκευών Bravissima Kitchen υψηλής γερμανικής ποιότητας, που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις για να ετοιμάσεις νόστιμα πιάτα για όλη την οικογένεια από κεραμικό. Αυτά τα εξαιρετικά αντικολλητικά σκεύη και τηγάνια από κεραμικό θα δώσουν στην κουζίνα σου μια πινελιά στυλ και κομψότητας. Εύκολα καθαρίζονται (ασφαλή για πλυντήριο πιάτων). Είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα και είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων όλων των εποχών.
VOMM TURBO ΚΟΥΖΙΝΑ - Βιομηχανική μονάδα για συνεχή μαγείρεμα στη βιομηχανία τροφίμων

VOMM TURBO ΚΟΥΖΙΝΑ - Βιομηχανική μονάδα για συνεχή μαγείρεμα στη βιομηχανία τροφίμων

Η μαγειρική είναι η πιο σημαντική διαδικασία για την προετοιμασία τροφίμων. Πρέπει να τηρεί τους κανονισμούς υγείας αποφεύγοντας ταυτόχρονα την τροποποίηση των θρεπτικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Η VOMM Turbo Cooker επιτρέπει την παραγωγή ενός προϊόντος απόλυτα ομοιογενούς και σταθερού στο χρόνο. Η διαδικασία VOMM, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές διαδικασίες, απαιτεί μικρό χρόνο παραμονής και επιτρέπει την τέλεια έλεγχο της θερμοκρασίας. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της εγκατάστασης διευκολύνει μια απλή και αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού στο τέλος του κύκλου παραγωγής, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο υγειονομικό πρότυπο χρησιμοποιώντας ζεστό ή κρύο πλύσιμο με νερό και απορρυπαντικό νερού (σύστημα CIP). Η υψηλή ταχύτητα και η μηχανική δράση της τουρμπίνας βελτιστοποιούν τη δράση καθαρισμού των απορρυπαντικών και των αντιβακτηριακών προϊόντων. Η πιλοτική εγκατάσταση είναι διαθέσιμη στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της VOMM στο Ροτζάνο.
BV150 - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΝΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

BV150 - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΕΝΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η BV50 διαθέτει μια ατομική λεκάνη που επιτρέπει τη χρήση σχεδόν όλων των μεθόδων μαγειρέματος, κυρίως με κενό, ιδανική για την παραγωγή μαρμελάδων και γλυκών υψηλής ποιότητας, που επιτρέπουν το προϊόν να βράσει στους 60°C και σε πολύ συντομότερο χρόνο, διατηρώντας έτσι τις οργανωληπτικές ιδιότητες, τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του χρησιμοποιούμενου φρούτου, χωρίς την προσθήκη πηκτίνης ή ζάχαρης. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστείρωση τροφίμων φυτικής προέλευσης κάθε είδους, εφόσον είναι συσκευασμένα σε κατάλληλα δοχεία τροφίμων, και να βράσουν με ατμό, σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό μέχρι 100°C. Προσφέρει μια οθόνη αφής με λειτουργία έξυπνου ελέγχου, που επιτρέπει τον έλεγχο της εγκατάστασης και την αλληλεπίδραση με αυτήν οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
Eco 50 - Ξυλόφουρνος με έμμεσο μαγείρεμα

Eco 50 - Ξυλόφουρνος με έμμεσο μαγείρεμα

ECO50 γεννιέται για μικρότερους χώρους χωρίς να χάνει τις χαρακτηριστικές και ποιοτικές ιδιότητες της Rossofuoco. Χάρη στις μειωμένες διαστάσεις του, μπορεί να εισέλθει σε σπίτια, κήπους ή πιο περιορισμένους χώρους. Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει βαλβίδες, το ECO50 εξασφαλίζει βέλτιστο μαγείρεμα. Χαρακτηριστικά Βαμμένη δομή, βαμμένη κόκκινη οροφή (για την εξωτερική έκδοση). Επιλογές Σταθερή βάση, πλευρική επιφάνεια εργασίας, επιπλέον ανακλαστική πλάκα, σπάτουλα panepizza, επιπλέον σχάρες και ταψιά.
F5 - ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - μισή μέρα με επαγγελματία σεφ

F5 - ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - μισή μέρα με επαγγελματία σεφ

Η ξενάγηση θα ξεκινήσει σε μια ιστορική αγορά τροφίμων, που χρονολογείται από το 1928, που βρίσκεται στη Via Cola di Rienzo, κοντά στην περιοχή του Βατικανού. Ο ξεναγός σας θα είναι μαζί σας σε αυτό το αξέχαστο ταξίδι, εισάγοντας τις πρώτες ύλες παραδοσιακών πιάτων και ιταλικών σπεσιαλιτέ, αρώματα και γεύσεις. Αφήνοντας την αγορά, θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε αυτή την υπέροχη εμπειρία, προετοιμάζοντας παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, σπιτική ζυμαρικά ή πίτσα, με τη βοήθεια του σεφ μας. Θα απολαύσετε το να αναμειγνύετε υλικά και γεύσεις για να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας πίτσα ή ζυμαρικά, δοκιμάζοντας διαφορετικές συνταγές και μαθαίνοντας τα "μυστικά" της ιταλικής κουζίνας. Μόλις ολοκληρωθεί, θα δοκιμάσετε τελικά ό,τι έχετε ετοιμάσει, προκειμένου να ανακαλύψετε τις ικανότητές σας ως ιταλός "πιτσαδόρος" ή "ζυμαρικά". Όλα συνοδευόμενα από μια επιλογή από τα καλύτερα κρασιά της περιοχής Λάτσιο. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία με πάθος για την ιταλική κουζίνα.
Μάθημα Σπιτικής Μαγειρικής στη Συρακούσες με Ξενάγηση στην Αγορά της Ορτίτζια

Μάθημα Σπιτικής Μαγειρικής στη Συρακούσες με Ξενάγηση στην Αγορά της Ορτίτζια

Απολαύστε μια αυθεντική Σικελία γαστρονομική εμπειρία επισκεπτόμενοι μία από τις παλαιότερες αγορές τροφίμων στη Σικελία και μάθετε τα μυστικά και τις συνταγές μιας από τις καλύτερες κουζίνες της Ιταλίας. Περάστε μια μέρα όπως οι ντόπιοι σε μια αυθεντική ζεστή ατμόσφαιρα στο πραγματικό σπίτι της Συρακούσας. Ο φιλικός σας Σεφ-Οδηγός θα σας συναντήσει απευθείας στο ξενοδοχείο σας αν η διαμονή σας είναι στην Ορτίτζια. Περπατήστε προς την παλιά αγορά τροφίμων στην Ορτίτζια και μπείτε στην γραφική ατμόσφαιρα των πραγματικών εμπόρων της Συρακούσας. Απολαύστε θαυμάσιες γεύσεις, χρώματα και παραδόσεις γνωρίζοντας φιλικούς πωλητές που εργάζονται εκεί σε μια πολύ οικεία ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, περιπλανώμενοι στην αγορά, θα σταματήσετε στο ψαράδικο, όπου ζωντανοί Σικελοί μουσικοί θα σας διασκεδάσουν με μια όμορφη Ταραντέλα. Ακούγοντας τις συμβουλές τους, επιλέξτε μαζί με τον Σεφ τα φρέσκα υλικά που θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε το σικελικό σας γεύμα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην αγορά, δοκιμάστε γεύσεις από τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και ένα ποτήρι τοπικό κρασί!
Κουζίνα

Κουζίνα

Γωνιακή κουζίνα με ματ λουστραρισμένη επιφάνεια - ξύλο
Κουζίνα με Μπάρμπεκιου

Κουζίνα με Μπάρμπεκιου

γυαλισμένη λουστραρισμένη πολυεπίπεδη δομή
Μαϊονέζα Άλγης Κουβάς 5 κιλών

Μαϊονέζα Άλγης Κουβάς 5 κιλών

Η μαγιονέζα Algea σε κουβά 5 κιλών είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, ιδανικό για επαγγελματική χρήση στη μαζική εστίαση. Φτιαγμένη με φρέσκα και επιλεγμένα υλικά, προσφέρει πλούσια και κρεμώδη γεύση, τέλεια για να ντύσετε σαλάτες και διάφορα πιάτα. Η συσκευασία των 1 τεμαχίου είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και catering. Με μακρά ημερομηνία λήξης έως 04/25, αυτή η μαγιονέζα είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο προϊόν, κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα συνταγών. Τέλεια για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό καρύκευμα, είναι ένα βασικό συστατικό για όσους επιθυμούν να φέρουν τη γεύση της παράδοσης στην κουζίνα τους. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ευκολία. συσκευασία 1, συσκευασίες 108 = 1 παλέτα 1 μονάδα : 1 κουβάς Ελάχιστη παραγγελία : 5 παλέτες
Λάχανο Julienne

Λάχανο Julienne

Αφού καθαριστεί και πλυθεί, κόβεται σε ζουλιέν.
Helix Aspersa Muller Μεγάλες Σαλιγκάρια

Helix Aspersa Muller Μεγάλες Σαλιγκάρια

Οι σαλιγκάρια μας Helix Aspersa Muller είναι καλά περιποιημένα, ανθεκτικά και ισχυρά. Δεν προέρχονται από εντατική εκτροφή αλλά συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Είναι προσεκτικά επιλεγμένα και πιστοποιημένα σε επίπεδο υγείας για να διασφαλίσουν ποιότητα και φρεσκάδα. Τα διατηρούμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια τους. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ Σαλιγκάρια 100% φυσικά, στεγνά, καθαρά και ξεπλυμένα, έτοιμα προς κατανάλωση. Περίοδος πώλησης: διαθέσιμα όλο το χρόνο. Συσκευασμένα σε σακούλες δικτύου των 4, 5 και 10 κιλών. Βάρος: 12-15 γρ. Διαθέσιμα επίσης για χρήση εκτροφής (αναπαραγωγείς). Αποστολές παλετοποιημένες σε όλη την Ιταλία και στην Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία. Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Μέση μονή πλάκα από λείο χυτοσίδηρο LM1 Beckers

Μέση μονή πλάκα από λείο χυτοσίδηρο LM1 Beckers

Η μεσαία μονή πλάκα από λείο χυτοσίδηρο LM1 Beckers είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει ομοιόμορφο και τέλειο μαγείρεμα. Κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο, αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για εστιατόρια και επαγγελματικές κουζίνες, όπου η ποιότητα του μαγειρέματος είναι θεμελιώδης. Η λεία επιφάνειά της επιτρέπει την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων με μια ποικιλία τροφίμων, από σάντουιτς μέχρι κρέατα, καθιστώντας την ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε σεφ. Χάρη στην ανθεκτικότητα και τη διάρκεια της, αυτή η πλάκα είναι ικανή να αντέξει σε εντατική χρήση, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Η πλάκα διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που διευκολύνει τη χρήση και τον καθαρισμό, καθιστώντας την μια πρακτική επιλογή για όσους εργάζονται στην κουζίνα. Με τιμή 248,00 € + ΦΠΑ, αποτελεί μια συμφέρουσα επένδυση για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τον εξοπλισμό τους στην κουζίνα. Επιλέξτε την μεσαία μονή πλάκα από λείο χυτοσίδηρο LM1 Beckers για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου κάθε πιάτο μπορεί να παρασκευαστεί με ακρίβεια και γεύση.
VIRGILIO Κρέμα μαγειρικής 25% λιπαρών 1 λίτρο

VIRGILIO Κρέμα μαγειρικής 25% λιπαρών 1 λίτρο

Οι ειδικοί στην κουζίνα θα εκτιμήσουν την υπέροχη κρέμα μαγειρικής VIRGILIO. Με περιεκτικότητα 25% λιπαρών, αυτή η κρέμα θα προσθέσει κρεμώδη υφή και γεύση στα αγαπημένα σας πιάτα. Δοκιμάστε την σε ζυμαρικά, σούπες και επιδόρπια για μια πινελιά εκλέπτυνσης και γεύσης. Διαθέσιμη σε φιάλη 1 λίτρου.
Ριζότο με Σπαράγγια - Έτοιμο προς μαγείρεμα ριζότο με σπαράγγια

Ριζότο με Σπαράγγια - Έτοιμο προς μαγείρεμα ριζότο με σπαράγγια

Versare il contenuto della confezione in padella ed aggiungere 800 g di acqua ed una noce di burro. Far cuocere per 18 minuti a fuoco medio e mantecare con una noce di burro a fine cottura. Variante della ricetta: Aggiungere, a fine cottura, pancetta rosolata o salmone grigliato o altri ingredienti a piacere soffritti separatamente. Il risotto pronto è per 2/3 porzioni.
COTTO E FUNGHI

COTTO E FUNGHI

Αλεύρι "00", νερό, Lievito Madre (φυσική μαγιά από αλεύρι σίτου τύπου 0 σε σκόνη, μαγιά, αλεύρι από βυνοποιημένα δημητριακά), αλάτι, λάδι ηλιόσπορου, ελαιόλαδο, μοτσαρέλα, ζαμπόν, μανιτάρια champignon
ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

I bruciatori per forni industriali SIABS, alimentati a gas e realizzati in fibra metallica, sono studiati e sviluppati per il trattamento termico diretto e indiretto di prodotti alimentari quali vegetali, ortaggi, ortofrutta, settore ittico, grigliatura della carne, e molti altri ancora.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ FESSMANN - FESSMANN: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ FESSMANN - FESSMANN: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ

FESSMANN: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ Σύστημα με δύο εξατμιστές από ανοξείδωτο χάλυβα, που ψύχουν τα στοιχεία εναλλάξ μέσω άμεσης εξάτμισης με ψυκτικό μέσο γλυκολίου σε θερμοκρασία περίπου -10°C. Ο έλεγχος της εντατικής ψύξης πραγματοποιείται μέσω του μικροεπεξεργαστή FOOD.CON, που έχει αναπτυχθεί για τον αυτόματο έλεγχο των διαφόρων διαδικασιών παραγωγής.
Αραντσίνο με βραστό ζαμπόν και μοτσαρέλα

Αραντσίνο με βραστό ζαμπόν και μοτσαρέλα

Ο αραancίνος μας φέρνει αμέσως στο μυαλό έναν συνδυασμό κρέατος, λαχανικών, σάλτσας, ρυζιού και ψίχας. Εμείς όμως τον έχουμε προτείνει με μια πραγματικά ελαφριά και νόστιμη εκδοχή, συνδυάζοντας το ρύζι με λίγα και επιλεγμένα υλικά. Κύβοι από ζαμπόν και λιωμένη μοτσαρέλα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της συνταγής.
Θυμάρι

Θυμάρι

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο, κατάλληλο για να προσθέτει γεύση σε κρέατα, ψάρια, αυγά, τυριά, ντομάτες, στιφάδο και σούπες. Εκτός από τη χρήση της σε ξίδια και αρωματισμένα έλαια, χρησιμοποιείται επίσης κατά των ψυχρών ασθενειών. Διαθέσιμη σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Φούρνος Συγκέντρωσης Naboo - Επαγγελματικοί Φούρνοι και Συστήματα Μαγειρικής

Φούρνος Συγκέντρωσης Naboo - Επαγγελματικοί Φούρνοι και Συστήματα Μαγειρικής

Η Naboo δεν είναι απλώς ένας φούρνος, όσο εξελιγμένος και αν είναι. Είναι μια συσκευή μαγειρέματος, αλλά όχι μόνο. Η απόλυτα μοναδική χαρακτηριστική που διακρίνει τη Naboo από τους άλλους επαγγελματικούς φούρνους ονομάζεται Cloud. Στο Cloud θα βρείτε όλα τα περιεχόμενα για να φτάσετε στο τελικό πιάτο, καθώς στη «νέα» υπάρχουν οι συνταγές, η διαδικασία, το σύστημα προετοιμασίας, το πρόγραμμα μαγειρέματος και η παρουσίαση κάθε πιάτου. Η απλότητα και η εξατομίκευση είναι οι λέξεις-κλειδιά της Naboo: - Αυτόματο σύστημα μαγειρέματος Ics - Πολυεπίπεδη μαγειρική για ταυτόχρονη μαγειρική διαφορετικών τροφίμων - Μαγείρεμα smokegrill που επαναφέρει και αναπαράγει τα οφέλη του μαγειρέματος με ξύλο - Μαγείρεμα στο σημείο μέσω της παρακολούθησης της θερμοκρασίας στην κάμερα, της θερμοκρασίας στο κέντρο του προϊόντος και του χρόνου - Νυχτερινό μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Τεχνικές προδιαγραφές Χωρητικότητα 10 x 1/1 GN Απόσταση ταψιών mm. 70 Αριθμός γευμάτων 80/150 Εξωτερικές διαστάσεις mm. 930 x 825 x 1040 H
SMEG ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝΕΙ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

SMEG ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝΕΙ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΡΚΑ Η Smeg είναι μια ιταλική εταιρεία που παράγει οικιακές συσκευές, με έδρα την Guastalla, στην επαρχία Reggio Emilia της Ιταλίας. Η εταιρεία Smeg είναι παρούσα σε όλο τον κόσμο μέσω 17 εμπορικών θυγατρικών (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αφρική, Δανία, Ουκρανία, Καζακστάν, Αυστραλία, Πολωνία και Μεξικό), δύο γραφείων σύνδεσης στο Χονγκ Κονγκ και στη Σαουδική Αραβία και ενός σημαντικού δικτύου διανομέων.
Πρόγραμμα διαχείρισης συνταγών - λογισμικό για την καταλογογράφηση συνταγών μαγειρικής

Πρόγραμμα διαχείρισης συνταγών - λογισμικό για την καταλογογράφηση συνταγών μαγειρικής

Πρόγραμμα για την επεξεργασία συνταγών μαγειρικής με πίνακα αλλεργιογόνων και υπολογισμό του κόστους τροφίμων. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για έως 5 συνταγές και είναι διαθέσιμο σε έκδοση Windows, για Mac, και επίσης υλοποιούμε μια κινητή έκδοση.
SV-Thermo - Μηχανή Μαγειρικής Sous Vide - SV THERMO είναι μια Υψηλής Απόδοσης Μηχανή Μαγειρικής Ζεστού Νερού που Είναι Εύκολη στη Χρήση

SV-Thermo - Μηχανή Μαγειρικής Sous Vide - SV THERMO είναι μια Υψηλής Απόδοσης Μηχανή Μαγειρικής Ζεστού Νερού που Είναι Εύκολη στη Χρήση

Θερμοστατική μπανιέρα για μαγειρική σε χαμηλή θερμοκρασία προϊόντων σε κενό. Το Sv-Thermo διαθέτει πλήρως ανοξείδωτο ατσάλι, 3 μετρητές ελέγχου θερμοκρασίας με ακρίβεια, 4 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος, ψηφιακή οθόνη με 99 προγράμματα, χρονοδιακόπτη, εσωτερική μνήμη, πρακτικό καλάθι με αποσπώμενους διαχωριστές, γυάλινο καπάκι "αντι-σοκ", δυνατότητα σύνδεσης με το υδρευτικό δίκτυο, 2 ηλεκτροβαλβίδες εισαγωγής νερού και 1 ηλεκτροβαλβίδα εκροής νερού. Λειτουργίες: - Αυτόματη εισαγωγή ζεστού και κρύου νερού - Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας - Αυτόματη και/ή καθυστερημένη επαναφορά κύκλου μαγειρέματος, με εισαγωγή ζεστού νερού - Νυχτερινό μαγείρεμα με διατήρηση τροφίμου σε χαμηλή θερμοκρασία - Αυτόματη ψύξη με εισαγωγή κρύου νερού μετά το μαγείρεμα Μπορεί να μαγειρέψει: στερεά και υγρά προϊόντα
Μαγειρεμένο Κορδόνι

Μαγειρεμένο Κορδόνι

Το φιοκέτο προέρχεται από το κόψιμο του μηρού του χοίρου. Διαφέρει από το πιο διάσημο κουλατέλο, καθώς είναι ένα πιο άπαχο αλλαντικό με ήπια γεύση. Σε αυτή την εκδοχή, μαγειρεύεται με αρώματα και μπαχαρικά για μια εναλλακτική γεύση σε σχέση με την παραδοσιακή.
Μαύρη βρασμένη κλωστή

Μαύρη βρασμένη κλωστή

Σίδερο από χάλυβα που προέρχεται από την έλξη χαλύβδινων ράβδων με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. Το παραγόμενο σύρμα υποβάλλεται σε αναγωγή σε φούρνο για να μειωθεί το φορτίο θραύσης του σύρματος, καθιστώντας το πολύ μαλακό και, επομένως, κατάλληλο για εφαρμογές όπου απαιτείται μεγαλύτερη ελαστικότητα.
Καπνιστό Pulled Pork - Εθνικός ώμος χοίρου, μαγειρεμένος για 16 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία.

Καπνιστό Pulled Pork - Εθνικός ώμος χοίρου, μαγειρεμένος για 16 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία.

Κρέας χοίρου, αρώματα, θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη από καλαμπόκι, σάλτσα ντομάτας, σκόνη καφέ, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά Περιέχει αλλεργιογόνα: Μουστάρδα, χωρίς συντηρητικά και Πολυφωσφορικά Διατροφικές και ενεργειακές αξίες ανά 100 γρ προϊόντος Ενεργειακή αξία 283kcal 1177kj Λίπη 15,0γρ εκ των οποίων κορεσμένα λίπη 6,3γρ Υδατάνθρακες 1,8γρ εκ των οποίων σάκχαρα 1,8γρ Πρωτεΐνες 25γρ φυτικές ίνες 0,01γρ αλάτι 1,3
Μαγειρεμένο Χοιρομέρι L'Italiano 1930 - Υψηλή Ποιότητα

Μαγειρεμένο Χοιρομέρι L'Italiano 1930 - Υψηλή Ποιότητα

Πρώτη ύλη: Φρέσκια επιλεγμένη εθνική χοιρινή σούβλα χωρίς κόκαλο kg 13,50, καθαρισμένη και απολιπανθείσα από το περιττό λίπος, χωρίς προσθήκη πολυφωσφορικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και γλουτένης. Ο αποσφραγισμένος ζαμπόν, μετά την ψύξη, τυλίγεται σε προστατευτική ελαστική κάλτσα που μπορεί να ξανακλείσει. Στη συνέχεια, δένεται, συσκευάζεται και παστεριώνεται. Μέγεθος: Kg 10,00/11,00 περίπου Συστατικά: χοιρινή σούβλα, αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, αντιοξειδωτικό E 316, συντηρητικό E 250. Συσκευασία: Διαφανείς σακούλες Cryovac
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ MWP1052-26 E-GN ½

ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ MWP1052-26 E-GN ½

Επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων με ηλεκτρονικούς ελέγχους 1000 Watt ισχύος - 26 Λίτρα χωρητικότητα θαλάμου - εντελώς από ανοξείδωτο χάλυβα - Σταθερός πάτος σε κεραμικό γυαλί GN ½ - Ευέλικτο μαγείρεμα χάρη στις επιλογές διπλασιασμού και τριπλασιασμού του χρόνου με τα προγραμματισμένα πλήκτρα X2 και X3
ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΡΑΣΗΣ - Ιδανική για γρήγορη βράση φρούτων και λαχανικών

ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΡΑΣΗΣ - Ιδανική για γρήγορη βράση φρούτων και λαχανικών

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΧΑΛΥΒΑ AISI 304 ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ, ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΤΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΒΡΑΣΤΗ, ΑΥΤΗ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ. ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕΝΕΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΒΡΑΖΟΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ, ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΣΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΥΝΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 20 Q.LI /H